Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Quiz

Aan de vooravond van het Putse Natourcriterium nemen wij u graag mee doorheen het hele wielerjaar tijdens onze sfeervolle, uitdagende wielerquiz. In het gezelschap van enkele profcoureurs zoals oa. Roland Liboton herbeleef je de meest spraakmakende koersen van vroeger en nu! De Tour de France, Paris-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en nog vele anderen passeren de revue doorheen verschillende, originele vragenronden.

Haal alvast je wielerencyclopedie boven, begin te studeren en strijd op zaterdag 3 augustus met een tal van andere ploegen voor de regenboogtrui. En voor een heleboel andere prachtige wielerprijzen. Dat ook!

Nog niet overtuigd? Geen ultieme winnersdrang? Iedere koers heeft zijn Rode Lantaarn nodig, en deze ploeg kan voluit gaan voor de winst van de drankprijs.

Inschrijven kan door jouw teamnaam en de namen van de teamleden door te sturen naar info@wielerevents.be. Iedere ploeg telt maximum vijf deelnemers en betaalt € 20 om deel te nemen. Let op: de inschrijving is pas geldig wanneer € 20 wordt gestort op het rekeningnummer BE28 7512 0625 8820. Nadien ontvang je een bevestigingsmail.