Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Geen berichten

Park Alice Nahon: nieuwe appartementen beschikbaar

Park Alice Nahon: nieuwe appartementen beschikbaar

Park Alice Nahon is een nieuw aangelegd park met exclusieve, hedendaagse appartementen gelegen in het centrum van Putte. Het project bevindt zich op wandelafstand van de markt, de winkels en het openbaar vervoer en is zeer rustig gelegen op een achterliggend terrein te bereiken via “Poortmanshof”, een nieuw aangelegde zijstraat van de Leuvensebaan. 

Het project bestaat uit 4 gebouwen. 3 gebouwen zijn bijna klaar. Al deze 54 appartementen waren snel uitverkocht. In het najaar wordt het 4de en laatste gebouw opgetrokken. Ook hiervan is al 40% verkocht.

Een groot deel appartementen is opgeleverd en een aantal bewoners hebben hun intrek al genomen. Zij genieten van het nieuwe park en hun ruime, zuid-gerichte terras. De appartementen hebben een oppervlakte van 98m² tot 127m² en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De living met 3 schuiframen heeft veel lichtinval. De appartementen voldoen aan de EPB norm, zijn voorzien van vloerverwarming,  driedubbel zonwerend glas, en ventilatiesysteem D. 

Op de 4de verdieping komen 2 penthouses van 140m² met een terras van 80m² gebouwd. Hier kijkt u over een wijds groen landschap  aan de ene kant en tegelijkertijd over de kerktoren van Putte aan de andere kant.

rWil u ook wonen en genieten op deze unieke locatie, waar u kan ontsnappen aan de drukte, wees er dan snel bij! Maak een afspraak en bezoek ons modelappartement! Ook u zal versteld staan van dit unieke project!

www.parkalicenahon.be
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/parkalicenahon/

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.