Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Geen berichten

Dylan Teuns topt affiche van het na-tourcriterium Putte

Dylan Teuns topt affiche van het na-tourcriterium Putte

De laatste 2 namen voor het Na-Tourcriterium in Putte zijn gekend! FREDERIK BACKAERT, die zich vooral in de vierde etappe in de kijker reed, en een verdienstelijke Ronde van Frankrijk afwerkte, zal ook in Putte van de partij zijn. De Oost-Vlaamse boerenzoon zal zich zeker in Putte willen laten gelden.

En last but not least zijn we als organisatie trots om DYLAN TEUNS, ritwinnaar op La Planche des Belles Filles, te kunnen aankondigen. Als tourdebutant maakte hij een fantastisch debuut dat hij bekroonde met indrukwekkende ritwinst. Hij is in bloedvorm en zal de té kloppen man zijn in Putte! En wie weet zet hij zaterdag nog een knalprestatie neer in de San Sebastian Classic.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.