Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Geen berichten

De Backer Haarden: Beleef warmte & gezelligheid in de ‘gloed’nieuwe showroom

De Backer Haarden: Beleef warmte & gezelligheid in de ‘gloed’nieuwe showroom

Na een lange werkdag tot rust komen bij de warme gloed en de dansende vlammen van het vuur, dat is de beste manier om te relaxen. Een haard maakt van een huis een echte thuis en dat beseffen ze bij De Backer Haarden maar al te goed. Ze combineren in hun nieuwe showroom duurzaamheid, innovatieve ideeën, een blik op de toekomst en dynamiek maar dat alles zonder voorbij te gaan aan de core business, haarden en de gezelligheid die ze uitstralen.

Haarden, een passie

Een oude schouw een make-over geven, nieuwe technieken integreren, creatieve ontwerpen uittekenen, … De Backer Haarden zet steeds in op kwaliteit zonder daarbij nieuwe ontwikkelingen uit de sector uit het oog te verliezen. Voeling met de markt, duurzame trends en een service op maat, daar gaan en staan ze voor.

 ‘Gloed’nieuwe showroom

Vanaf 5 augustus kan je bij De Backer Haarden terecht in de langverwachte ‘gloed’nieuwe showroom waar beleving centraal staat. Je beleeft er de warmte en sfeer van een haard in een gezellige setting. Op die manier krijg je een realistisch beeld en gevoel van de meerwaarde die een haard in een (t)huis kan brengen. Daarnaast onthullen ze ook een partnership met verlichtingsspecialist ‘Jeune Concept‘ en een coworking space.

Laat je inspireren: www.dbhaarden.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.