Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Geen berichten

Daniel Martin, Bauke Mollema, Frederik Backaert en Jurgen Van den Broeck blikvangers

Daniel Martin, Bauke Mollema, Frederik Backaert en Jurgen Van den Broeck blikvangers

Dinsdag 25/07 werd de laatste info over het Na-Tourcriterium bekend gemaakt op een persconferentie in café Vinnies.

Om 18u00 zullen de renners officieel worden voorgesteld op het podium op het kerkplein. Zij zullen elk samen met een kind een rondje op het parcours afleggen. Zo zullen onder andere de 6de in het eindklassement van de Tour Daniel Martin, de winnaar van de vijftiende etappe van de Tour Bauke Mollema, de aanvalslustige Frederik Backaert, de sprinter Pieter Van Speybroeck, tourpodium Belg in 2010 en lokaal talent Sean De Bie deel uitmaken van het deelnemersveld.  Om 19u00 klinkt het startschot voor het criterium waarbij u gedurende 2 uur kan genieten van een mooi spektakel. De huldiging van de renners volgt omstreeks 21u45.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.