Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Geen berichten

Veca-Art, een totaalpakket onder één dak

Veca-Art, een totaalpakket onder één dak

Veca-Art heeft een sportief kantje. Veca-Art staat voor service en kwaliteit.

Naast bedrijfs- en promokleding, werkkledij en -schoenen, licht- en gevelreclame, beachvlaggen en banners, belettering van voertuigen, digitaal printen, klevers en werfborden, skytubes, pop-up tenten, enz. kan u bij Veca-Art ook terecht voor uw sportkledij,

Voor al uw noden zoeken we naar de best mogelijke oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis helpen we u graag verder met deskundig advies en dit alles aan de beste prijs kwaliteit !.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom die onlangs vergroot werd tot 200 m2. U vindt er naast de verschillende merken van werk- en promokledij (zoals Sol’s, Kariban, Dickies, Mascote, Pro-job…), ook een hele waaier aan gadgets en geschenkartikelen.

Maar er is meer, Veca-Art kan u namelijk een totaalpakket aanbieden. Naast werk- en promokledij, gadgets en geschenkartikelen, kan u bij Veca-Art ook terecht voor uw reclame in alle mogelijke vormen (licht- en gevelreclame, autobelettering, totems, werfborden, …) alsook voor uw drukwerk (flyers, affiches, naamkaartjes, folders, …).

Met de grootste zorg, vakkundigheid en persoonlijke service staat Veca-Art u en uw bedrijf bij als het gaat om het creëren of vergroten van uw naamsbekendheid. Een totaalpakket onder één dak, dat is de sterkte van Veca-Art !

Meer info?

www.veca-art.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.