Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Geen berichten

Kalas, toonaangevende producent van wieler- en sportkledij

Kalas, toonaangevende producent van wieler- en sportkledij

Bij de opstart van KALAS Sportswear stond niet de bedrijfswinst maar de liefde voor de wielersport voorop. KALAS Sportswear werd opgericht in 1991 door de plaatselijke wielerlegende Čestmír Kalaš, ex-wielrenner en begeleider van diverse wereldkampioenen . Zijn doel was om geld in te zamelen en zo de cyclocross in Tabor (Tsjechië) te ondersteunen met kledij voor fietsers.

Meer dan twintig jaar later heeft deze opzet enorme vleugels gekregen en is KALAS Sportswear uitgegroeid tot een van de toonaangevende Europese producent van wielerkledij en sportkledij. Om aan iedereen zijn wensen te voldoen leveren wij jaarlijks 5,000 unieke grafische ontwerpen naar onze klanten. De kleding wordt uitgevoerd in meer dan 400,000 verschillende snitten, maten en materialen.

http://www.kalas.be/

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.